Home » Servicii de transport » Transport marfă generală

Transport marfă generală

Portofoliul nostru de servicii rutiere variază de la încărcare totală (FTL) la încărcare parțială (LTL), grupaje și soluții expres. Oferim servicii specializate de transport pentru o varietate de bunuri, cum ar fi încărcăturile supradimensionate și agabaritice, produsele alimentare sensibile la temperatură și produsele farmaceutice, precum și încărcături vulnerabile și de valoare.

Cele mai înalte standarde de siguranță, igienă și punctualitate sunt garantate mulțumită procesului nostru riguros de asigurare a calității. Baza noastră de transportatori selectați cu grijă și centrele situate în locații ideale ne permit să oferim acoperire și flexibilitate maximă.

În funcție de cerințele dumneavoastră, vă putem pune la dispoziție camioane, dube sau prelate cu o capacitate utilă de 0.9 -1.5 t pentru marfa ușoară, colete, cutii, paleți etc. Iar pentru greutăți mai mari de 1.5 t, marfa va fi transportată cu dube sau prelate cu o capacitate utilă de la 3.5 t la 24 de t.

Reacționăm în mod individual și flexibil la nevoile și interesele companiei tale și la schimbările curente ale pieței. Putem să-ți oferim servicii de calitate în domeniul transportului rutier de marfă, astfel:

◦ Transport intern și internaţional mărfuri generale (20 t, 3 t şi 1.5 t util);
◦ Transport rutier de marfă în regim complet – FTL (Full Truck Load);
◦ Transport de marfă în regim de grupaj – LTL (Less than Truck Load);

Toate transporturile realizate de Transportatorul sunt asigurate, guvernate de convenţia internaţională CMR şi monitorizate atent de către personalul nostru pentru ca graficele de timp să fie respectate şi mărfurile să ajungă la destinaţie în intervalul stabilit.